Hundesalon

Julie’s Hundeklip og Greve Hundesalon

Hej og velkommen til Julie’s Hundeklip. Jeg holder til i Greve Hundesalon og Spa hvor jeg arbejder som uddannet professionel hundefrisør.

Modtagelse hos Julie’s Hundeklip

Når du ankommer med din hund eller hunde, på aftalte tidspunkt, så vil du blive modtaget af mig selv i receptionen. Her vil jeg hilse på din hund eller dine hunde og er det første gang du besøger hundesalonen, så er der nogle papirer du skal udfylde.

Disse papirer er blot lidt oplysninger omkring din hund eller hunde, er der eventuel nogle sygdomme jeg skal være opmærksom på og andre ting du måtte finde vigtigt at jeg er informeret omkring.

Så taler vi om, hvordan du ønsker din hund skal klippes eller trimmes, er pelsen på din hund filtret, så vurdere og bestemmer vi om det er noget vi forsvarligt kan rede ud, eller om det skal klippes helt af.

Endelig aftaler vi så også et cirka tidspunkt på hvornår din hund er færdig. Bemærk venligst at vi altid ringer 30 minutter før din hund er klar til afhentning.

Det er vigtigt at du ikke ankommer før vi har kontaktet dig, da din hund med det samme kan fornemme at du er ankommet og godt kan blive opstemt af glæde, som kan besværliggøre behandlingen, såfremt vi ikke er helt færdige.

Rolige omgivelser i vores hundesalon

I vores venteområde har vi har plads til 5 hunde. Jeg har plads til én hund og Greve Hundesalon og Spa (som jeg deler lokaler med) har plads til fire hunde.

Din hund har sit eget venteværelse, som du kan se herunder. Den vil blive tilbudt vand og godbidder, under hele opholdet, hvis den må få det.

Det er også her din hund vil kunne få en pause, når den ikke er på trimmebordet.

Bade område i vores hundesalon

Vi bader alle hunde der skal klippes. Ruhåret hunde der bliver trimmet, altså plukket, bliver ikke vasket, da dette kan give irritation i de åbne hårsække.

Vi bruger den shampoo og balsam der passer til lige præcis din hund og dens pels og vi tager selvfølgelig hensyn til om det skal være parfumefrit eller ej.

Klip og trim i vores hundesalon

Jeg klipper og trimmer næsten alle racer. Og på din hunds præmisser. Du kan se her hvilke racer jeg klipper og trimmer, samt priser.


Julie’s Hundeklip

v/Julie Pagh Jensen
Greve Strandvej 29, st. th.
2670 Greve
Telefon: 26369398
Email: julieshundeklip@gmail.com

Følg mig på Facebook
Følg mig på Instagram

Åbningstider:

Mandag: åbent efter aftale
Tirsdag: åbent efter aftale
Onsdag: åbent efter aftale
Torsdag: åbent efter aftale
Fredag: åbent efter aftale
Lørdag: åbent efter aftale
Søndag: Lukket

Kontakt information vedrørende Julie's Hundeklip
Foto: Google Maps – Julie’s Hundeklip, Greve Strandvej 29, 2670 Greve